ArboPlein

Een gezond bedrijf

ArboPlein werkt samen met u aan een gezond en daardoor winstgevend bedrijf. In ArboPlein vindt u een partner met ruime expertise en ervaring op het gebied van ziekteverzuim, re-integratie en arbodienstverlening. Die kennis passen wij toe om in iedere specifieke situatie een passende oplossing te vinden.

ArboPlein gaat uit van de mogelijkheden

Bij ArboPlein zijn werkgever en werknemer in een herstel- en re-integratietraject het leidend voorwerp en nĂ­et het lijdend voorwerp. In gevallen van ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid, in werktrajecten en bij inkomstenderving zoeken en vinden wij samen met u mogelijkheden om vastgelopen situaties weer vlot te trekken. Daarbij gaan we uit van uw specifieke situatie. Verwacht van ons dus geen standaard advies, maar individueel maatwerk, afgestemd op uw organisatiebehoefte.


ArboPlein biedt creatieve en persoonlijke oplossingen. Dit is mogelijk dankzij ons grote netwerk dat bestaat uit geregistreerde specialisten.

De realiteit is een op zichzelf staand feit en wellicht niet altijd zoals u wilt. ArboPlein praat niet alleen, maar pakt daadwerkelijk samen aan.

U bent nu hier: Home